Extreme Sports και τα μυαλά στα κάγκελα! (+Videos)

Στο άκουσμα και μόνο των extreme sports πολλοί παγώνουν. Άλλοι πάλι νιώθουν την αδρεναλίνη τους να χτυπάει κόκκινο. Ίσως και αυτό να είναι που τους κινητοποιεί να τa δοκιμάσουν. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως...
κατά την διάρκεια ενός extreme sport φεύγεις για λίγο απ'αυτον τον κόσμο Δηλαδή ξεχνάς τα πάντα και μπαίνεις σε μια ουτοπία όπου απολαμβάνεις τις υψηλές συγκινήσεις που σου χαρίζουν!!! Ας δούμε λοιπόν μερικά από αυτά τα sports...

  Heliskiing

   Helicopter+ski?? .... Αυτό ακριβώς!! Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο αφού τις περισσότερες φορές επισκέπτεσαι άγνωστα εδάφη. Πηγαίνεις δηλαδη με το ελικόπτερο σε κάποια ψηλά σημεία ,βουτάς και  κάνεις σκι...Είσαι στα χέρια της φύσης πλέον!!...Για πάρτε μια γεύση!!




Rock climbing                                                                       

Οπως ακούγεται ...Φαίνεται πως δεν κάνεις κάτι το ιδιαίτερο παρά να ανεβαίνεις βράχους..Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που το κάνεις χωρίς εξοπλισμό?Πραγματικά αξίζει να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο..

                                           

Wingsuit

Ναι..Αλήθεια είναι . Μπορείς πλέον και εσύ να πετάξεις σαν πουλί στο απέραντο γαλάζιο. Το συναρπαστικό με αυτό το άθλημα είναι πως για να το δοκιμάσεις πρέπει να έχεις στο ιστορικό σου τουλάχιστον 200 πτώσεις με αλεξίπτωτο !? 

                                           



Αν θέλετε την άποψη μου δοκιμάστε κάποιο από αυτά. Είναι επικίνδυνα σίγουρα,όμως σκεφτείτε που αλλού μπορείτε να βιώσετε τέτοιες εμπειρίες? Εξάλλου η ζωή είναι πολύ μικρή και δεν αξίζει να την σπαταλάμε μόνο για ασήμαντα θέματα. ΠΡΈΠΕΙ να ζούμε όπως θέλουμε να ζήσουμε.
Στο χέρι σας είναι να κατακτήσετε και εσείς την δικιά σας κορυφή...